Brown Buffalo/ Barna Bölény

Carlos Morton
X. Nemzetközi Egyetemi Színházi Fesztivál 2016 .11. 3-6.
Bemutató előadás: 
2016. november 05, szombat - 19:30

Magyarország

IEAS DRAMA&THEATRE - Debrecen

 

Az előadás hossza / Duration of the performance: 75 perc / minutes
Az előadás nyelve / Language: angol / english

 

Készítették:
Lakó Zsigmond - rendező
Tuza Máté – Hunter S. Thompson
Varga Péter Imre – Oscar
“Zeta” Acosta

 

A writer. A lawyer. A body. A friendship. A search for identity that transcends time and space, walking the line between dreams and reality.
Also, drugs. Lots of 'em. And junk food. Carlos Morton's Brown Buffalo explores the life and legacy of Chicano radical lawyer Oscar 'Zeta' Acosta, as he's desperately trying to locate his body, that he somehow inexplicably lost. Aiding him on his quest is his lifelong friend Hunter S. Thompson -author of Fear and Loathing in Las Vegas-, who might also need some helping himself. Together they tacle the questions of race, politics, body and soul, nationality and LSD in this insightful look at the struggles of Chicano people, in the USA of the 60's and 70's.

Egy író. Egy ügyvéd. Egy barátság. Az identitás keresése meghaladja az időt és teret és az álmok és a valóság közötti határvonalon áll. És drogok. Nagyon sok. És gyors étel. Carlos Morton Barna Bölény feltárja az életet és a Csikánó radikális ügyvéd, Oscar „Zéta” Acosta hagyatékát, a testét, amit megmagyarázhatatlan módon elvesztett és kétségbeesetten próbál megtalálni. A nyomozásban régi jó barátja S. Thomson segít neki – a Félelem és reszketés Las Vegasban írója - akinek csakugyan segítségre lesz szüksége. Együtt foglalkoznak a következő kérdésekkel: rassz, politika, test és lélek, nemzetiség és LSD.Éles látásmóddal vizsgálják a’60-as, ’70-es évek USÁ-jában élő csikánók küzdelmét.

 

  

 A régi  weboldal megtekintése

 

                                                                                                           .

Támogatóink:                                                                              Kapcsolatok:

Képtalálat a következőre: „emberi erőforrások minisztériuma”             Pécsi Nemzeti Színház